• 0519-555100
  • 06-22485795
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openlucht kerkdienst

Al jaren niet meer in de kerk geweest? Nog nooit een kerkdienst meegemaakt? Dan is dit uw kans: u hoeft geen drempel van een gebouw over en er is geen dak boven ons hoofd. Iedereen is van harte welkom: gelovig, niet zo gelovig, oud en jong. Alle kinderen kunnen mee, voor de kleinsten is er opvang en de iets oudere kinderen krijgen een apart programma.

Waar? Naast het Nostalgisch Museum van Tjeerd Nobel. Elke keer weer mooi weer en dat hopen we ook dit jaar mee te maken. Elk jaar weer een mooie, enthousiaste dienst. Mocht het water echt met bakken naar beneden vallen, dan wijken we uit naar de Hervormde kerk aan de Camminghastraat in Ballum.

Voor, tijdens en na de dienst zingt de bekende Amelander band Abnormaal. De band is dit jaar voor het eerst bij ons en normaal spelen ze het dak eraf, benieuwd wat we zullen horen! Op het keyboard speelt Hilda Werkman de sterren van de hemel. Als het dak er af is, zien we dat er meer is tussen hemel en aarde. Wie kan ons dat beter vertellen, dan een echte parachutist. Hij mag en kan bij ons niet landen, maar hij had dat graag gedaan.

Het thema van de collecte is aansluitend: ‘Het dak eraf op Ameland, het dak erop in Kenia’. Het project van de collecte heeft alles met malaria te maken. Door geïmpregneerde klamboes hebben namelijk heel veel kinderen de malaria overleefd, zodoende is er geen ruimte meer voor alle kinderen in de scholen. Daarom is er een nieuwe school opgericht in het dorp Bulechia. Die school is bijna af, maar er moeten nog twee klaslokalen gebouwd worden, met een dak erop!

Na de dienst, met zang van de band, wordt u allen uitgenodigd voor een kopje koffie of thee met wat lekkers. Voor de kinderen is er limonade met wat lekkers.

Iedereen is welkom op deze kerkdienst in de open lucht, jong en oud, uit oost en west, iedereen van overal en van hier.
Kerkdienst in de open lucht in Ballum op  zondag 2 augustus 2020 om 10 uur
Locatie: naast het Nostalgisch Museum van Tjeerd Nobel,
Camminghastraat, Ballum
Voorganger: Ds. Afke Boezewinkel

 


De Amelander

Strandweg 1, 9162 EV Ballum
E.: klaastouwen@deamelander.nl
T. 0519-555100 of 0622485795

Een eerste kennismaking
Advertentietarieven 2020
Uitkomstdata 2020

Disclaimer

Contactformulier

© 2021 De Amelander. Alle Rechten Voorbehouden. Design by Webtool4all